Nieuws

Forever Young "The Movie" op DVD nu te koop.

De documentaire waarin de Videobeelden opgenomen zijn die gebruikt werden tijdens ons "Old Rockers on Tour" project is nu te koop. U ondersteund daarmee ons Collectief en de verdere aktiviteiten.

Forever Young, The Movie, op DVD kost € 10,- en is verkrijgbaar door een e-mail te sturen naar  voor instructies of door € 10,- plus € 2,50 porto over te maken op IBAN NL53INGB0006319683 t.n.v. Forever Young Venlo onder vermelding van DVD Forever Young The Movie en uw postadres.

Tevens is vanaf 16 augustus de DVD te koop bij De Bruyn en Stacey Living de English Shop in de Grote Kerkstraat 16, 5911 CH te Venlo.

Artikel in MAXMagazine van omroep Max

In het weekblad MAXMagazine van omroep MAX onder de titel De TIP van Léon vinden we een artikel over ons Collectief.

Hierin wordt vermeld dat Mevr. Heyster uit Venlo een handgeschreven brief stuurde naar de omroep om aandacht voor ons Collectief.

Tevens wordt er melding gemaakt van het Forever Young Festival op 23 augustus in Almere. 

Hartelijk dank Mevrouw van Heyster

2017-03-28 Interview over documentaire Forever Young "Old Rockers on Tour" bij Avondgasten op L1

Twee leden van on Collectief worden vandaag om 18:00 uur bij Avondgasten op L1 geinterviewd over de Documentaire die door Bart Coenders gemaakt is over ons Collectief.

Optreden Summa College, Eindhoven Opening Schooljaar 2016/2017

Op woensdag 7 september waren we weer in Eindhoven. Het Summa College vroeg ons bij gelegenheid van het nieuwe schooljaar een aantal songs uit onze "Old Rockers on Tour" setting ten gehore te brengen.

We traden daar op voor studenten van de opleiding MZ welzijn & artiest die vol energie begonnen aan hun studies en door ons optreden en de samenwerking die we in de loop van de tijd ontwikkeld hebben beter voorbereidt zijn op hun toekomstige taken.