Ambassadeurs

Onze ambassadeurs.

Huub Stapel /acteur:

“Mijn vader speelde accordeon en viool en piano en kon ook heel goed zingen. Hij leerde ons meerstemming zingen. Er is niks leuker dan muziek maken en als je dat ook nog eens in een koor kunt doen dan heeft dat ook nog eens een mooi sociaal aspect.”

Anne-Christine Liebrand /programmeur de Maaspoort en Schouwburg Venray:

“Forever Young Collectief: het enthousiasme waarmee deze mensen laten zien en horen dat leeftijd geen belemmering is in het samen musiceren, ondersteun ik van harte!”

Hai Berden /directeur Seacon Logistics en voorzitter VVV Venlo:

“Ik ben in veel voetbalstadions geweest. De sfeer is het beste waar gezongen wordt. Zingen verenigt mensen en inspireert hen voor wie wordt gezongen.”

Fons Receveur /huisarts in ruste:

“Op mijn spreekuur heb ik veel senioren gezien. Eenzaamheid is een groot probleem. Ik adviseerde ze bij een vereniging te gaan. Een koor bijvoorbeeld. Samen zingen is gezellig.”

Maria de Greef /docent opleiding MZ welzijn & artiest:

“Wij leiden hier jongeren op om later te gaan werken in de zorg. Aan het begin van elk schooljaar laten we het Forever Young Collectief optreden voor de 1e-jaars leerlingen. Dat swingt de pan uit en van het stoffige stigma van senioren is na zo’n optreden dan ook niet veel meer over.” 

Theu Boermans /regisseur / acteur / zanger:

“Met muziek ben ik opgegroeid: vader Frans schreef mooie liedjes en met mijn tantes zong ik vaak meerstemmig, dit maakte als kind grote indruk op me. Ik heb goede herinneringen aan de songs van de jaren ‘70. De snelle ritmes van deze songs laten je hart vlotter kloppen en houden je jong!”