image

Nieuws

Het laatste nieuws ... Lees verder ...
image

Agenda

Binnenkort ... Lees verder ...
image

Repertoire

Actueel repertoire Lees verder ...
  • 1

Ons recente nieuws

Voorlopig geeft het Corona virus weinig ruimte, dus Zoomen wij.

Ja gezien de momentele situatie hebben we besloten om in plaats van niets te doen, dan toch maar via het bekende video conferentie programma Zoom, met elkaar in contact te blijven en wekelijks onze stemmen als muzikaal instrument te blijven gebruiken. Het is natuurlijk geen vervanging voor de normale "life" repetities. Het geeft de leden echter de kans om toch één ochtend in de week met elkaar aan onze stemmen te werken. Het bromt het zoemt en het kraakt tijdens zo'n repetitie waarbij het motto steeds is "Use it or Loose it"! Fijn is ook de mogelijkheid om voor en na de repetitie even bij te praten.

Dus broom broom, we gaan voor de Zoom.......

Screenshot_Zoom_repetitie

Nieuws maar niet zo plezierig

De ontwikkelingen in het kader van Corona/Covid 19 zijn van die aard dat wij bijzonder voorzichtig zijn met het aangaan van verplichtingen die tot optredens leiden. Wij repeteren op anderhalve meter, zorgen voor een goede ventilatie in het repetitielokaal, controleren dit door het CO2 gehalte continue te checken. Het aangaan van optredens, die doorgaans plaats vinden op een podium met relatief weinig afstand tussen de koorleden is van een andere orde, dit doen we dus voorlopig dus niet. Safety first. Wij blijven hopen op een relatief spoedige terugkeer naar een normale situatie.

Logo for ever young

Forever Young Collectief staat te springen om weer te kunnen beginnen

Ja het Forever Young Collectief staat te springen om na de Corona pandemie weer te kunnen beginnen met zingen, Tijdens de verschillende fases van de pandemie hebben wij toch telkens weer geprobeerd contact te houden met elkaar.
Hoe we dit gedaan hebben heeft onze voorzitter, Josephine Houben, mooi samengevat in een verhaal dat ook als basis diende voor onze aanvraag subsidie bij de Gemeente Venlo. Wij zullen dit verhaal in de komende dagen publiceren op onze website en Facebook-pagina.

Meer artikelen...

  1. Vaarwel oude website